Gratis verzending vanaf €70

Avanti Schoenen in Grobbendonk en “on the net!” 

Op zoek naar leuke schoenen met wat meer karakter? Bij AVANTI vind je ruime keuze in damesschoenen, zoals sneakers, enkellaarsjes, pumps, slippers, sandalen, veterschoenen, laarzen,.. 
Maar ook pantoffels, sokken, juweeltjes, handtassen, sjaaltjes..

We hebben ook enkele leuke merken dameskleding, met leuke topjes, kleedjes, broeken en vestjes
Voor kinderschoenen letten we goed op de pasvorm en meten de voetjes eerst op, in zelfbediening vind je apart de jongensschoenen met sneakers, velcro-schoenen of klittenband, sportieve schoenen , bottinnen en sandalen ..
De meisjes zoeken naar ballerina’s, sneakers, enkellaarsjes, en sandalen,... Voor de kinderen is er ook een keuze in pantoffels en rubberlaarsjes,

De herenschoenen staan overzichtelijk per maat en kunnen kiezen uit veterschoenen, velcro-schoenen, bottinnen, sportieve schoenen, mocassins, slippers en pantoffels.
Kwaliteit, service en gezelligheid vinden we belangrijk. Samen vinden we het gepaste schoentje voor de juiste voet en voor de gepaste gelegenheid.

Deze schoenen vind je bij Avanti Scarpe, wat Italiaans is voor Avanti Schoenen, op het Astridplein 66 te 2280 Grobbendonk, nabij Herentals en Zandhoven. Als je in de buurt bent, kom dan gerust binnen. Anne en Marie-Rose en Eveline helpen je graag, en met vakmanschap, je nieuwe schoenen te kiezen uit onze modieuze collectie. Ons aanbod is nog groter in de winkel dan online. Wilt je eerst even bellen? Doe gerust: 014/51.64.87
Divide