Gratis verzending vanaf €70

Levering

Wanneer de bestelprocedure beschreven in Artikel 4 goed doorlopen is, worden de goederen verpakt, en verzonden naar door de klant opgegeven woonplaats, tenzij de klant een ander leveringsadres opgeeft. De goederen worden aan de klant uitgeleverd door B-Post, DPD, of Post-NL, met tussenkomst van MyParcel Belgium. Indien de klant een geldig e-mail-adres opgeeft krijgt de klant een bericht van MyParcel met een tracking-code, waarmee de klant zijn zending kan opvolgen. Er wordt getracht naar een levering binnen de vijf werkdagen, na registratie van de betaling door de klant van aangekochte goederen. Mochten niet alle goederen voorradig zijn, op het moment van de betaling, dan staat de klant deelleveringen toe. De goederen worden ten laatste dertig dagen na betaling opgestuurd. Mochten goederen niet meer voorradig zijn, dan worden ze terugbetaald aan de klant via dezelfde weg als de oorspronkelijke betaling. 

De levering is gratis vanaf een winkelmandje van minimum € 70,00 binnen de Benelux. Buiten de Benelux worden altijd verzendingskosten aangerekend, afhankelijk van het land van bestemming.

Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in België, Nederland of Luxemburg, en alle landen van de EU.
Voor landen buiten de EU worden de leveringskosten afgesproken. Aankopen kunnen betaald worden aan de hand van een factuur van PayPal.

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. Indien de klant niet thuis is op het moment van de levering, kan de klant het pakket afhalen in een kantoor van B-post, aangeduid op het formulier dat door de postbode op de woonplaats van de klant werd achtergelaten.

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan Avanti.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door Avanti was geboden.


Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.