Gratis verzending vanaf €70

Avanti Schoenen in Grobbendonk en “on the net!” 

In 1985 openden Nest en Anne, fier hun winkel met Italiaanse schoenen.
Ondertussen is die passie uitgegroeid in een zaak met veel bekende schoenmerken voor dames, dameskleding en accessoires. 

Nest is het brein achter het concept van AVANTI scarpe,

Anne deelt de passie en liefde voor schoenen en kleding, en is elk seizoen weer enthousiast over de mode, de nieuwigheden, de trends, en ze vindt het leuk om iedere klant persoonlijk te helpen naar het juiste, gepaste artikel.

Marie Rose werkt sinds 2007 als verkoopster in AVANTI. Zij is een krak in namen onthouden, en geniet ook van persoonlijke service te geven.Marie Rose heeft altijd al een passie voor mode en kleding gehad, en geniet dan ook van het etaleren van de poppen,en het geven van stijl-advies.

Evelyn werkt sinds 2017 mee in de winkel, eerst als een studentenjob. En door liefde voor dit vak, werkt ze nu vast als verkoopster. Dank zij haar is de winkel nu ook doorlopend op de middag open en op donderdag ( onze vroegere sluitingsdag). Evelyn deelt ook onze passie voor mode , en vind het leuk om de klanten een totale look te verzorgen, als zij dit wensen.Deze schoenen en dameskleding vind je bij Avanti Scarpe, wat Italiaans is voor Avanti Schoenen, op het Astridplein 66 te 2280 Grobbendonk, nabij Herentals en Zandhoven. Als je in de buurt bent, kom dan gerust binnen. Anne en Marie-Rose en Evelyn helpen je graag, en met vakmanschap, je nieuwe schoenen te kiezen uit onze modieuze collectie. Ons aanbod is nog groter in de winkel dan online. Wilt je eerst even bellen? Doe gerust: 014/51.64.87 of mail ons op [email protected]
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.