Gratis verzending vanaf €70

Avanti Shoes and fashion, in Grobbendonk en “on the net!” 

In 1985 openden Nest en Anne, fier hun winkel met Italiaanse schoenen.
Ondertussen is die passie uitgegroeid in een dameszaak met toffe kleding voor maat 34 tem 50 en damesschoenen maat 36-42.

Nest is het brein achter het concept van AVANTI scarpe,

Anne deelt de passie en liefde voor schoenen en kleding, en is elk seizoen weer enthousiast over de nieuwste mode, de laatste trends, en ze vindt het leuk om iedere klant persoonlijk te helpen naar het juiste, gepaste artikel.

Evelyn werkt sinds 2017 mee in de winkel, eerst als een studentenjob. En door liefde voor dit vak, werkt ze nu vast als verkoopster. Dank zij haar is de winkel nu ook doorlopend op de middag open en op donderdag ( onze vroegere sluitingsdag). Evelyn deelt ook onze passie voor mode , en vind het leuk om de klanten een totale look te verzorgen, als zij dit wensen.

Silke is onze recentste aanwinst en help u heel enthousiast aan de juiste shoenen, en een vrolijk kleedje...

Deze damesschoenen en dameskleding vind je bij Avanti Scarpe, wat Italiaans is voor Avanti Schoenen, op het Astridplein 66 te 2280 Grobbendonk, nabij Herentals en Zandhoven. Als je in de buurt bent, kom dan gerust binnen. Anne en Evelyn of Silke helpen je graag, en met vakmanschap, je nieuwe schoenen te kiezen uit onze modieuze collectie. Ons aanbod is nog groter in de winkel dan online. Wilt je eerst even bellen? Doe gerust: 014/51.64.87 of mail ons op [email protected]
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.