Gratis verzending vanaf €70

Avanti Shoes and fashion, in Grobbendonk en “on the net!” 

In 1985 openden Nest en Anne, fier hun winkel met Italiaanse schoenen.
Ondertussen is die passie uitgegroeid in een dameszaak met toffe kleding voor maat 34 tem 50 en damesschoenen maat 36-42.

Nest is het brein achter het concept van AVANTI Scarpe,

Anne deelt de passie en liefde voor schoenen en kleding, en is elk seizoen weer enthousiast over de nieuwste mode, de laatste trends, en ze vindt het leuk om iedere klant persoonlijk te helpen naar het juiste, gepaste artikel.

Deze damesschoenen en dameskleding vind je bij Avanti Scarpe, wat Italiaans is voor Avanti Schoenen, op het Astridplein 66 te 2280 Grobbendonk, nabij Herentals en Zandhoven. Als je in de buurt bent, kom dan gerust binnen. Anne en Wendy helpen je graag, en met vakmanschap, je nieuwe schoenen te kiezen uit onze modieuze collectie. Ons aanbod is nog groter in de winkel dan online. Wilt je eerst even bellen? Doe gerust: 014/51.64.87 of mail ons op [email protected]
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.