Gratis verzending vanaf €70

BIRKENSTOCK

BIRKENSTOCK zijn zalige slippers en sandalen op een kurken voetbed.
Als je ze voor het eerst koopt, voel je veel bultjes, maar eens je ze gewoon bent,
kan je het ondersteunend comfort niet meer missen,!
Ze geven de voetzool een ontspannen gevoel.
Wel vallen de Birkenstock voor dames bijna 1 maat te groot uit.
Vele voetspecialisten raden volwassenen aan om BIRKENSTOCK te dragen in de zomer , als vervanging van je eigen steunzool, omdat de voetbedden zo goed zijn, de ze de steunzool bijna evenaren.
Eens je ze gedagen hebt, wil je ze elke zomer terug!

Birkenstock® staat niet alleen voor eersteklas producten die met veel liefde voor detail en voor een groot gedeelte met de hand vervaardigd worden. Ook verschillende andere positieve aspecten stromen het bedrijf binnen die niet in de laatste plaats de kwaliteit van het merk uitmaken. Zij dragen er ook dankzij een milieuvriendelijke productie met permanent geoptimaliseerde technologie en innovatief recyclingssysteem toe bij de natuur voor de volgende generatie te beschermen. Ook de grote betrokkenheid en hoge motivatie van de Birkenstock®-medewerkers zorgen wereldwijd voor de tevredenheid bij onze klanten. Met in totaal acht vestigingsplaatsen in Duitsland garandeert Birkenstock® niet alleen een kwaliteitsproduct 'made in germany', maar ook arbeidsplaatsen.
Te koop bij Avanti Shoes and Fashion in Grobbendonk,
 bij Zandhoven en Nijlen, in de driehoek Antwerpen Turnhout Herentals
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.